Fyldte tomater med kød og bulgur

 

Fyldte tomaterHold da så op hvor jeg nyder mit nye komfur. Der er blevet bagt, stegt og nydt hele weekenden. Fredag lavede jeg jordens bedste flæskesteg. Det var en fantastisk måde at indvie den nye ovn (så nu har jeg også prøvet at rengøre den). Jeg bagte også en lækker LCHF æblestang (den får I snart opskriften på). Lørdag blev det til disse skønne lækre fyldte tomater.

Fyldte tomater er jo inspireret af min sommerferie i Grækenland:-) Uhm, det er noget af det bedste græske mad jeg kender. I Grækenland får man dem ofte uden kød og så er de jo lavet med ris. Jeg spiser ikke ris og skal have noget protein:-)

Der er energiberegning på denne opskrift.

(Visited 211 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *