Græsk feta- og spinattærte – uden mel

At bage uden mel, kan være en udfordring. Men denne dej giver mulighed for at gøre den. Prøv en gang at se hvor lækkert det ser ud og jeg lover jer at det smager lige så godt 😉

Så vidt jeg ved, så er det Johanne der er ophavs kvinden til denne skønne dej, som går under navnet Stromboli.  Da jeg så det tænkte jeg at det var da en mærkelig dej. Og det er det. Det er noget helt nyt at arbejde med og man skal lige tænke ud af boksen ? Men det er ikke svært. Jeg skal have udforsket den noget mere. Har flere gode idéer. Den skal rulles rigtig tyndt, for at blive god ? Den mætter meget. Vi var 4 der spiste af den. Børnene fik ikke så store stykke, men kunne godt lide det  (tænk engang – spinat). Vi havde til to dage.

 

Kan du lide opskriften?
Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *