Græsk inspireret lammekølle

For er påsken, det samme som lammekød 😉 Vi får altid lam på flere forskellige måder, her op til påske og i påsken. Jeg er vild med smagen af lam, især de udskæringer der er rigtig meget smag i, som f.eks lammekøllen. Her har jeg lavet en udgave som får tankerne til at flyve til de Græske himmelstrøg. Fyldt med dufte og smage, som de bruger i Grækenland. Citron, oliven, feta og Rosmarin. Det giver en helt unik duft og smag til det lækre lammekød.

Det er en lækker rustik udgave af en lammekølle, hvor smagen er første prioritet og hyggen kan brede sig. En perfekt middag til en super hyggelig aften med vennerne eller familie. Har du fået købt dit lam til påsken? Ellers kan jeg varmt anbefale at du snart får bestilt 😉

En virkelig stor flot lammekølle, klar til at blive spækket med hvidløg

Klar til ovnen eller grillen 😉

Så blev den færdig. Rosmarin stilkene er brændt lidt på, men det gør intet. De har afgivet en dejlig
smag til retten og kan nemt pilles af

Væk med rosmarinen og så er vi klar til at spise

Det er jo svært at skære en lammekølle pænt. Det er en meget rustik spise og det i sig selv
er en dejlig oplevelse. Det er virkelig comfort mad 🙂

 

 

 

.

(Visited 640 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *