Græskarknækbrød

Græskar knækbrødJeg bager jo stort set altid mine egne knækbrød. Både fordi jeg på den måde kender indholdet, men også fordi at jeg så kan lave dem, som jeg kan lide dem;-) Men også fordi de bare smager godt;-) Ofte bliver de brugt til “slik” om aftenen, med lidt god ost til. Det her er en af udgaverne, som er rigtig lækker og sprød. De bagte græskarkerne giver en rigtig lækker smag.

Knækbrødene kan holde sig længe i en kagedåse.

[password-protect]

Græskarknækbrød

2 dl. græskar malet
groft 2 dl. mandelmel
1 hvid hvede
1 dl. hørfrø
1 dl. rapsolie
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
2 dl. vand

Rør alle ingredienserne sammen og lad dejen hvile i 10 minutter. Rul dejen ud mellem to lag bagepapir. Gerne så firkantet som muligt og helt tyndt (ca. 3 mm.). Skær derefter firkanter ud i den størrelse du ønsker. Jeg laver dem gerne i knækbrødsstørrelse, men nogle gange også som små kiks:-) Bag knækbrødene i en 180 grader varm ovn (normal) i ca. 10 minutter. Hold øje med dem. De får hurtigt farve.

[/password-protect]

[/print_this

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *