Granita med bær – sukkerfri

Havde I det også bare varmt i går? Jeg havde godt nok brug for noget at køle mig ned med. Noget sukkerfrit og uden for mange kulhydrater.  Så lavede en omgang af denne lækre Granita. Den er så nem og smager bare godt. Kold og dejligt. Lavede en stor portion, så der er til de næste varme dage 😉

Der er godt nok ikke lavendler i, men de er så fine 😉 Har faktisk bestemt mig for at eksperimentere lidt med denne Granita. Det er så lækkert at spise, og smager helt sikkert godt med andre frugt og bær i. Måske med melon, appelsin og selvfølgelig skal vandmelon prøves af. Men det smager jo skønt bare frosset ren 😉 Vi må se hvor meget overskud jeg har.

Næste ting som jeg har lovet børnene at lege lidt med – er blå drinks. Det bliver spændende 🙂 Håber I holder til varmen, for det er da med at nyde den, her de næste dag. Synes jeg så at det blev en kold weekend. Og det gider vi altså ikke. Nu er jeg sommer klar 😉

Denne udgave af Granita er i øvrigt sukkerfri. Jeg har valgt at bruge Fun saft som sødemiddel. Har du ikke problemer med sukker, så kan du nemt erstatte det med almindelig saft. Jeg har også brugt Yaconsirup, som skulle være et bedre sødemiddel, hvis man spiser efter stabilt blodsukker. Den smager i øvrigt også bare så godt 😉  Men det er mit valg. Du kan bare erstatte det med en almindelig sirup 🙂 Eller Sukrin Gold er også et godt bud 😉

 

Husk du kan følge FruSpinat.dk på Instagram.

 

(Visited 219 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *