Grillet and med bønnefritter

Grillet and med bønnefritter 2 - Kopi miniNem og hurtig mad – det er rart engang imellem. Hverdagsmad når det er bedst 😉 Selvfølgelig lavet på grillen. Faktisk synes jeg at vi her i huset spiser for lidt and. Det smager altid så godt, men af en eller anden grund, så laver jeg det bare ikke så ofte. Det må der jo laves om på 😉

Denne udgave er langt fra julens andesteg. Det gør det jo ikke nødvendigvis dårligere, men bare noget helt andet. Bønnefritterne er lækre og er tilbagevendende tilbehør efter jeg opdagede dem for en del år siden efterhånden. De bliver lavet i ovnen eller på grillen (enten i rundtossen eller på en grøntsags bakke).

Og så er jeg bare stadigvæk vild med mit nye udekøkken (Dangrill). Det er skønt at kunne tilberede al maden ude, så jeg ikke skal rende frem og tilbage hele tiden 😉

Grillet and med bønnefritter 1 - Kopi mini

(Visited 128 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *