Grillet and med rosmarin/appelsin og rosenkugler

Grillet and med rosenkugler 2En lækker grillet and med fantastisk tilbehør – ja, så bliver det næppe bedre 🙂 I sidste uge var jeg jo på Dyssegården hvor jeg købte en af deres ænder. Det her er så mit bud på at tilberede sådanne en dejlig and. Måske et godt forslag til din and på Mortens aften eller Juleaften?

Vi blev hurtig enige om her i huset, at det er den bedste and, vi nogle sinde har fået. Den var så saftig og fuld af smag. Der var også utrolig meget kød på. Vi gjorde et ihærdigt forsøg på at spise den 4 mennesker, men måtte altså levne lidt til næste dag 🙂 Og det selv om min datter faktisk spise to lå – både over og underlår 😉

Jeg valgte at tilberede den på en lidt utraditionel måde. Normalt ville jeg fylde den med æbler og svesker og sætte den et par timer i ovnen. Men denne gang kom den på grillen. Fyldt med appelsiner og rosmarin. Det var bare fantastisk. Jeg valgte heller ikke klassisk tilbehør, men lavede de lækreste små rosenkugler, som også bare var rigtig gode 🙂 Dem kunne jeg nu også godt finde på at lave igen til juleaften 😉 Saucen glemte jeg på billedet, men den skal man nu heller ikke snyde sig selv for 🙂

Denne  and var køreturen og pengene værd. Og jeg skal helt sikkert have købt en mere til juleaften 🙂

Grillet and med rosenkuglerDet lækre kød der bare var saftigt hele vejen igennem. Og det fyldt af smag.

Grillet and med rosenkugler 3Andestegen på grillen. Fyldt med appelsiner og rosmarin. Jeg havde sat lidt sølvpapir på lårene og vingerne for at undgå at de fik for meget 🙂

Grillet and med rosenkugler 4Min datter der bare var total vild med andestegen. Hun fik hele to lår og guffede dem i sig 😉

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

1 thought on “Grillet and med rosmarin/appelsin og rosenkugler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *