Grillet bøffer med loaded kartoffelbåde og nem hjemmerørt Bearnaisesauce

Grillet bøf med loaded kartoffelbåde, bearnaisesauce og grøntsager. Det lyder da meget lækkert, ikk? Og så er det endda med en opskrift på super nem bearnaisesauce, som bare altid lykkes. Alle kan lave den 🙂 Dette bliver også mit indlæg nr. 100 på Instagram. Og det er meget godt gået, da jeg først startede på Instagram 17. januar i år 😉 

For lige at gøre det færdig med Instagram, så har jeg hele 171 søde følgere og det er dejligt. Jeg vil selvfølgelig gerne nå bredere ud, og det skal nok komme 🙂 Nu har jeg jo også sluttet fred med, at jeg blogger for min skyld og ikke for at opnå en masse ting 🙂 Der er ingen penge i det, det er ganske enkelt kun for lyst 🙂 Og det er så befriende. Men der går selvfølgelig sport i det – Jeg er jo bedst til at vinde 😉

Instagram er også inspirerende for mig. Jeg synes det er vildt sjovt at se mad fra hele verden, kommunikere med andre bloggere i andre lande. Og det er også sjovt at se hvad I kære læsere er for nogle 🙂 Det er et andet medie en Facebook. Jeg ved godt, at jeg er håbløs bagud, ved først at komme på nu. Men sådan er det at være en stædig Nina 😉 Men nu ser jeg muligheder og synes det er rigtig sjovt. I må selvfølgelig meget gerne hjælpe mig, til at få flere følgere og likes. I finder mig her – Fru Spinat på Instagram.

Bøffer er mange ting. Her havde vi købt nogle meget lækre og møre Ribeye på 350 g. stykket. Jeg synes det er den bedste kødudskæring. Selvfølgelig når den er tilberedt rigtigt 😉 Jeg synes en bøf skal være tyk for at blive god. Jeg er på ingen måde tilhænger af flade tynde bøffer. Men det er smag og behag.

Jeg har i opskriften ikke angivet tider på bøfferne. Og det er helt med vilje, da det er meget forskelligt, hvor rød man kan lide sin bøf 🙂 Så grill eller steg den som du kan lide den 🙂

Opskriften på Bearnaisesaucen er måske lidt anderledes end du kender den. Jeg bruger en stavblender. Men den bliver fantastisk hver gang, men hvis du ikke vil prøver det, så er det jo bare, at gå igang med at piske 😉

Lækre kartofler
De loaded kartoffelbåde er i øvrigt rigtig skønne. De smager vildt godt lavet på denne måde. så dem kan jeg virkelig anbefale 🙂 Hele middagen kan tilberedes på grillen, men også i ovnen og komfuret 🙂

 

Kan du lide at grille og er kvinde? Så er Facebook gruppen Grillladies måske noget for dig. Vi er næsten 1600 kvinder der inspirerer hinanden i gruppen. Der er rigtig dejlig stemning og fokus på andet end store bøffer og den dyreste grill. 

 

Bøffer er lige som jeg kan lide dem og super møre. Løgene er bløde, gulerødderne sprøde, champignons stegte og broccolien er også med lidt bid. Saucen smagte som den skulle. Så et perfekt måltid

Og vi må ikke glemme de lækre kartofler. Elsker dem.

De lækre bøffer lagt på grillen. 2 store 350 g. ribeye og en mindre til vores datter.

Sådan så den færdige anretning ud. Ikke dårligt. Det er bare at lange til fadet 🙂

(Visited 261 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *