Grillet flanksteak med bearnaisedip

 

Den nye grill blev udforsket lidt mere. Jeg er bare vild med den og elsker at bruge den. I dag ville jeg prøve noget andet. Er også blevet total inspireret og vil forsøge at kaste mig ud i at bage i grillen i weekenden:-)

Denne aften fik vi lækkert oksekød og blomkål på grillen. Det er bare så nemt og lækker. Jeg er stadigvæk ved at lære grillen at kende og prøvede her at skrue lidt ned for temperaturen. Så tingene ikke blev så branket:-) Det fungerede perfekt. Jeg havde den stående på ca. 220 grader.

Det som jeg er super vild med ved den nye grill er at vi ikke behøver at lave så meget mad. Jeg har altid haft den holdning at NU skal vi grille og så har vi virkelig grillet. Massere af kød, massere af grønt osv. Nu er det så nemt, at vi bare kan lave almindelig portioner. Men det er jo selvfølgelig nok bare mig:-)

Denne ret kan sagtens laves i en almindelig oven eller på en almindelig grill:-)

(Visited 113 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *