Grillet højrebsbøf

Grillet højrebsbøf

Bedste bøffer nogensinde 🙂 Og så kom de til verden ved et uheld. Jeg sendte min kære mand over i vores fryser (står i stalden) efter 2 kalvekoteletter. Da jeg lidt senere på dagen kom i køkkenet, så jeg at der lå 4 højrebsbøffer (1200 g) på køkkenbordet 😉 Ja, så kan jeg jo lære ikke at sende manden i fryseren;) Hvordan han får 2 kalvekoteletter til at blive til 4 højrebsbøffer, er mig nu en gåde.

Nå, men da jeg elsker bøffer blev han hurtig tilgivet 😉 Og især fordi disse bøffer bare var de bedste jeg nogensinde har fået. De var så møre og lækre. Og KÆMPE. Vi var kun to voksne til 1200 g. så der var rigeligt. I beregningen har jeg skrevet 200 g, da det nok er lidt mere normalt:) Bøfferne er fra TP netmarked – bøf af højreb. Jeg køber aldrig bøffer andre steder fra nu af. De kan virkelig anbefales.

Vi fik lækre løg til. De smager så godt er er så nemme at lave. Du kan også lave dem i ovnen. Vi fik også en klat hvidløgssmør til (ikke med i beregningen).

Vær opmærksom på at 96 kcal kommer fra løget. De mange kulhydrater kommer fra løget og tomaterne. Det kommer altid bag på mig at disse to lækre grøntsager indeholder så mange kulhydrater. Men for mig er det sunde kulhydrater:)

DSCN9082

Grillet højrebsbøf - bøffer på grillGrillet højrebsbøf - løg

Grillet højrebsbøf - Broccoli og tomater

Grillet højrebsbøf

(Visited 146 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *