Grillet krydderspyd

Dejlig nem hverdagsmad. Det har vi brug for her i den mørke november. Med denne ret kan man drømme sig til sommerens skønne lange lyse grillaftener. Fars der lige er frisket op og bliver lidt mere spændende. Disse spyd er tilberedt på grillen og er lækre sprøde i overfladen. De har en god grillsmag og er lidt sjove at spise.

Man kan servere en lækker salat og en god dip (måske en guacamole) til. Man kan også komme dem i tortillas eller andet brød. Der er frit valg på alle hylder. De er gode til det hele. Kunne også forestille mig dem med kartoffelsalat 🙂

Weekenden har stået på daseri. Sådan foran tvét med popkorn, handle, sove læge, hygge med brætspil osv. En rigtig familieweekend, som er så lækker at have en gang imellem 😉 Men glæder mig nu til næste weekend hvor juleriet begynder. Det er min yndlings måned. Og i år er jeg mere frisk end sidste år, så den skal have hele armen 😉 De første gaver er købt og der er gjort klar til at lave juledekorationer i løbet af ugen.

De lækre spyd, lige lagt på grillen.

 

Så er der serveret.

(Visited 122 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *