Grillet Oksecuvette med grøntsags toppe og baconringe

Oksecuvette 3I dag snupper vi lige en ikke så påskeagtig ret 😉 Men for os her i huset er påsken også forkælelse og afslapning. Og der hører grillen og god mad til. Så denne fantastisk lækre oksecuvette høre bestemt til i vores påske 😉 

Selvom det ikke er en speciel udskæring, så er jeg virkelig glad for at jeg blev fristet af dette stykke kød og fik prøvet det. Jeg har aldrig fået bedre oksecuvette. Jeg synes ofte at de oksecuvetter jeg har fået er seje og hårde. Den her var så mør at det kunne tygges med øjenbrynet. Smagen var helt i top. En helt fantastisk oplevelse. Og så er prisen rigtig god på dette stykke kød. Jeg tror næsten at det bliver svært at finde i butikkerne til den pris. En stor steg med nok til 4 personer (der spiser godt med kød) til 119 kr. Det er perfekt. Det må I prøve 🙂 Jeg skal bestemt have købt nogle flere af disse.

 

Du kan selvfølgelig tilberede kødet i ovnen, hvis du ikke lige har en grill 🙂

Oksecuvette 1

Lige lagt på en rist, med vand, gulerødder, løg og laurbæk

Oksecuvette 2

Og efter 45 minutter på grillen

Blomkålstoppe

Dejlige grøntsags toppe

Oksecuvette 3

Og så det hele anrettet lækkert og lige klar til at spise

(Visited 184 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *