En virkelig lækker dip, som vi ofte laver. Den smager så godt. Peberfrugten ændre helt smag, når den bliver grillet først. Vi bruger den som dip til kød og grøntsager. Ungerne elsker at sidde op dyppe agurkestave i denne dip. Jeg synes den er allerbedst til kylling. De to ting kan bare noget sammen 😉
4 røde Peberfrugter Grill peberfrugterne i ovnen eller på grillen til de er helt sorte. Lad dem afkøle en lille smule og læg dem i en pose. Luk posen og vent til peberfrugterne er afkølet. Pil skrællen af peberfrugterne. Tag kernerne ud. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller brug en stavblender. Kør et par minutter til du har en helt jævn dip. Serveres kold. Tip FruSpinat.dkGrillet peberfrugt dip
2 fed Hvidløg
evt. en spsk. Oliven Olie
Hvis du synes dippen er for intens i smagen, så kom 2 spsk. creme fraiche i. Det giver en mere blød smag.
Peberfrugterne efter en tur på grille (eller i ovnen)
En flot dip, som smager fantastisk
Billedet siger alt 😉