Grillet torske loins med persille crust og hollandaise

Er du god nok til at få fisk? Jeg indrømmer, at det er jeg ikke. Og det er lidt mærkeligt, for jeg elsker fisk, faktisk rigtig meget. Især efter at jeg er blevet syg, smager det mig godt. Men jeg synes bare at at det er alt for dyrt. Og så ender vi ofte med kedelig frost udgave. Her fik jeg fat i nogle lækre torske loins, godt nok også fra frost, men de var overraskende gode.

Her laver vi skønne torske loins med persille crust og hollandaise. Fantastisk. Det var lækkert at stå ude i solen og grille 🙂  og retten kan dog også laves i ovnen (og smager lige så skønt). Det her er en dejlig og smuk måde at få fisk på. Den persille crust giver fisken et lækkert twist og noget andet smag 🙂 Hvis du så også lige topper den med hjemmerørt hollandaise sauce, så er der ikke et øje tørt 🙂

Og hjemmerørt hollandaise er nemt at lave. Jeg ved at mange frygter at skulle lave de her gamle ægte sauce, men det er altså bare at kaste sig ud i det. Og en ting lover jeg – det er, at når man først har smagt en hjemmelavet f.eks hollandaise eller bearnaise, så er det dét man vil have hver gang 😉 Prøv engang og se  her hvor nemt det er 🙂

Retten kan selvfølgelig også laves i ovnen og på komfuret.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

Den rå flotte fisk med brødblandingen over.

Dejlig fisk på grillen

Som i øvrigt ser sådanne ud 😉

Klar til at spise. Der mangler kun en skål kartofler 😉

(Visited 507 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *