Grillet urtekylling med nye kartofler

Nem hverdagsmad med alle de krydderurter der lige nu, vælter op med i mit bed. Bedet er så smukt og jeg elsker det. Det vil sige – persillen er jeg total uvenner med i år. Den vil bare slet ikke noget. Men alle de andre, oregano, timian, citrontimian, mynte, estragon, salvie, rosmarin, purløg osv. de er bare flotte. Og selvfølgelig skal de bruges. Her er kyllingen proppet med krydderurter i overflod. Elsker denne tid på året. Det gav en fantastisk grillet kylling.

Virkelig nem ret, til en travl dag. Der er ca. 20 minutters forarbejde og så 75 minutter på grillen, hvor det passer sig selv. Det er nemt. Så når du er træt efter første arbejdsdag, efter ferien, så er det her den ret du skal forkæle dig selv med 😉

Vi skal nyde alt hvad jorden giver os af gaver i denne tid 🙂 Krydderurter, nye kartofler, salat, tomater, agurker, kål osv. Der er jo faktisk ikke den ting man ikke kan få 🙂 Vi på på torvet eller i gårdbutikkerne. Ud og finde de spændende grøntsager og ikke bare de traditionelle kedelige i supermarked. Min mission her i denne uge, er at finde en god gårdbutik. Det skal der være overskud til……

I denne kylling er der en blanding af timian, salvie, estragon og oregano.

Jeg undskylder i øvrigt for foliebakken. Det bruger jeg normalt aldrig, men har i den sidst tid, måtte overgive mig engang imellem. Når kræfterne og energien bare er helt i bund, så er det ok at bruge folie. Ellers får vi ingen mad 😉 Og det går jo slet ikke.

Hvis du mangler inspiration til nem hverdagsmad, så køre vi netop dette tema i august måned, i Facebook gruppen – Grill Ladies. Kom glad og vær med.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

 

Den rå Kylling proppet med urter og kartoflerne

Så smuk bliver kyllingen. Vi kom alt i et fad og så var der serveret 🙂

 

 

(Visited 128 times, 1 visits today)

1 thought on “Grillet urtekylling med nye kartofler

  1. Uhm!

    Jeg begrænser også kraftigt foliebakkerne, men sker, det gør det også herhjemme, et par gange om året – fanatisme giver kun dårlig samvittighed (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *