Grillkylling med pasta og krydderurtesalat

Grillen bliver flittigt brugt herhjemme i øjeblikket og jeg elsker det bare:-) Det bedste på en grill bliver nu engang kylling. Det kan laves på 1000 måder og bliver altid godt. Det her er en af de bedste måder jeg har fundet at tilberede kylling på:-) Der bliver lækkert sprødt skin og saftigt kød. Guf.

Du kan under opskriften se billederne af hvordan jeg har tilberedt kyllingen. Og de sorte du ser på billedet er ikke fordi kyllingen er brændt, men det er krydderurter under skindet;-)

 

Energifordeling
2910 g. 2488 kcal, 32% Kulhydrat, 25% Fedt, 43% Protein

Energiberegningen er lidt svær i denne ret. Men den er lavet ud fra at man spiser et stykke bryst med skin. Så man lade gæsterne om resten;-) Det skal så siges at der er rigtig meget salat. Vi kunne ikke spise det hele)

Brug en ske til at løsne skindet med og prop krydderurtene ind.

Sådan ser den ud når den er fyldt med krydderurter.

Lidt over en time på grillen og du har det her lækre resultat.

Og nej, den er ikke brændt, men det er krydderurterne der er mørke;-)

(Visited 68 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *