Grøn Morgenboost

Det her er min morgen boost 🙂 Den er fyldt med mælkesyrebakterier, fibre, gode fedtstoffer, grøntsager osv. Og så smager den altså godt 😉 Jeg kæmper jo en del med appetitten, i forbindelse med al den væske jeg har. Den skubber på mavesækken og fylder. Det gør at jeg har små kvalme hele tiden og ikke kan spise så meget af gangen.  Men at drikke noget koldt er ofte en godt og derfor gør jeg mig lidt i kolde drikke der mætter.

Børnene elsker det også ? Det giver en god frisk start på dagen. Vi får vitaminer, mælkesyrebakterier, fibre, friskhed, cremethed og god smag ? Skønt at starte dagen på den måde ? Det er dog ikke hver dag at overskuddet er der. Men engang imellem lykkes det at lave det, og så bringer det lykke 🙂

Den er i øvrigt også god som aftensmad på disse varme dage 😉

 

Vind en Ascona grill fra Outdoor Chef. 
Frem til d. 27. juni kan du i Grill Gruppen DK, vinde en super lækker Ascona grill fra Outdoor Chef. Man skal være medlem af gruppen for at kunne deltage, da det er en lukket gruppe. Det er virkelig en lækker grill (vi har hele to af dem og så en mini til når vi rejser ). Alt kan grilles på den. Se inde i Grill Gruppen DK, hvor nemt du kan vinde? Måske er du den heldige??

 

Vind en Grill fra Outdoorchef
(tryk på link for at komme til konkurrencen)

 

(Visited 838 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *