Grove vafler med ost og skinke

Her på denne “Årets Fuldkorns Dag”, skal I selvfølgelig have en opskrift med fuldkorn 🙂 Jeg har valgt denne vaffelopskrift, da den er et total hit her i huset. Børnene elsker at få dem med i madpakkerne. Og det er faktisk et ok måltid 🙂 Det er jo faktisk bare en bolle med skinke og ost – lavet i en sjov form.

Du kan faktisk godt komme lidt mere fuldkorn i (f.eks rugmel) og så lidt mindre hvedemel. Man bestemmer selv 🙂 Fyldet kan også varieres, men bare der er ost, siger mine børn 😉 Vi laver dem med kalkun, skinke og kylling – og så selvfølgelig ost.

Og jeg har det ganske godt med at mine børn får lidt sundt brød med. Fuldkorn er godt for tarmene og det er vigtigt at børn får massere af det. Mine børn spiser rugbrød hver dag og starter dagen med havregryn. Så jeg er sikker på at de er fyldt op i løbet af dagen. Og det hjælper fuldkorn på. Synes der sniger sig lidt for meget hvidt brød i de danske madpakker. Mange børn har ikke længere rugbrød med. Det er synd for deres maver og for den danske tradition. Lad os slå et godt slag for fuldkorn i madpakkerne 🙂

Sådan lægges fyldet.

Og sådan ser de færdig bagte vafler ud. Lækre

 

.

(Visited 1.179 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Grove vafler med ost og skinke

  1. Er dit vaffeljern til fyldte belgiske vafler eller fungerer det med et almindeligt?
    Det ser lækkert ud! Glæder mig til at prøve. 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *