Gulerodssalat – af Jane Kirkevang

Denne lækre salat er lavet ud fra Jane Kirkevang opskrift. Opskriften så jeg i Facebook gruppen “Grill ladies“, og jeg har fået lov til at bringe den her, specielt til jer 🙂 Det er de lækreste gulerødder jeg nogensinde  har fået 🙂

Jeg ser rigtig mange opskrifter hver dag. De fleste bladre jeg bare forbi, nogle inspirer mig, men denne opskrift på var der bare et eller andet over. Jane havde lagt et billede op i en Facebookgruppe, og jeg måtte straks spørge hvad det var for noget spændende noget. Da jeg fik forklaringen, spurgte jeg Jane, om jeg måtte bruge opskriften her på bloggen, så andre kunne få glæde af den, det var Jane heldigvis frisk på 🙂

Så måtte jeg i sving. Lavede opskriften, som er virkelig nem og tog billeder af retten. Så billederne er mine 😉 Jeg skylder Jane, at skive, at hun havde rørt det hele sammen i en skål (hvor jeg har valgt at hælde dressingen over gulerødderne). Jane skriver, at hun bruger, den yogurt hun nu engang har i huset. Det kan være en tyk eller en tynd udgave. Jeg brugte en tyk udgave, hvilket vi godt kunne lide.

Børnene og vi voksne var vilde med denne lækre gulerodssalat. Den smager virkelig godt. Jeg lavede den lige efter opskriften og det var virkelig godt. Jeg vendte olien med i yoghurten, hvilket smagte absolut fantastisk 😉

Nu er jeg jo et menneske der ikke kan holde mig til opskrifter 😉 Så jeg legede lidt med resterne. Lidt citron og hakket persille var virkelig godt i. Næste gang vil jeg bruge mere olie, når jeg steger gulerødderne, så der er mere olie til dressingen 😉

Gulerods salaten kan laves på grillen og på et komfur 🙂 Vi fik koteletter og grillet kartofler til. Det var et virkelig lækkert måltid.

Stor tak til Jane Kirkevang, at hun vil dele sin dejlige opskrift med os 🙂

 

Vind en Ascona grill fra Outdoor Chef. 
Frem til d. 27. juni kan du i Grill Gruppen DK, vinde en super lækker Ascona grill fra Outdoor Chef. Man skal være medlem af gruppen for at kunne deltage, da det er en lukket gruppe. Det er virkelig en lækker grill (vi har hele to af dem og så en mini til når vi rejser ). Alt kan grilles på den. Se inde i Grill Gruppen DK, hvor nemt du kan vinde? Måske er du den heldige??

 

Vind en Grill fra Outdoorchef
(tryk på link for at komme til konkurrencen)

Steg gulerødderne. Jeg gjorde det på grillen, men man kan også gøre det på komfuret 🙂

Lækker gulerodssalat. Den bedste jeg har smagt 🙂

 

(Visited 1.133 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *