Gymnastik opvisning

Her i vores lille by, er den årlige gymnastikopvisning et af årets højdepunkter. Hele byen samles i vores hal og ser alle gymnastikholdene (børn som voksne) lave opvisning. Begge mine børn har gået til gymnastik hele vinteren og havde virkelig glædet sig til opvisningen, som de havde øvet sig meget til:-)

DSC06166 - Kopi

 Laura og Nicolai før opvisningen. Begge meget spændte

Først var der indmarch. Og allerede der sad moren her og fældede tårer. At se lille Nicolai komme gående ind i salen med sin bedste veninde i hånden og bare være rigtig glad, var mere end jeg kunne klarer;-) Laura var i år så stor at hun var på det store gymnastik hold og der passede hun perfekt. Hun gik forrest.

Nicolai skulle først på gulvet. Desværre havde lærerne ikke taget hans hjemmesko af, så han faldt hele tiden. Det var lidt synd, men han hyggede sig og var rigtig dygtig. Jeg havde faktisk ikke troet at han kunne koncentrerer sig, men der tog jeg hel fejl. Han var super sej.

Det samme var Laura. Personligt synes jeg at hun var den dygtigste på sig hold, men det er jo nok noget en mor skal mene;-)

Efter børnene havde optrådt fik de hver en is af gymnastikforeningen. Og det bragte lykke. De havde snakket om den is i flere uger:-) Men resten af opvisningen kørte havde børnene mulighed for at rende og lege med deres venner. Det var en super eftermiddag, som endte med at begge børn fik guldmedaljer (det gjorde alle børnene). Og jeg behøver vist ikke at nævne at de medaljer har hængt på dem siden;-)

DSC06175 - KopiNicolai viser stolt sin guldmedalje frem. Bemærk lige spejdermans hænderne;-)

DSC06180 - KopiLaura var også meget stolt af sin flotte guldmedalje:-)

Nu er det jo selvfølgelig ikke det optimale for os forældre og sidde og kigge på gymnastik hele eftermiddagen, men når jeg så hvor stolte børnene var, så betyder det ikke noget:-) Det var faktisk hyggeligt og jeg fik snakket med det andre forældre. En god aktiv søndag:-)

 

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *