Hakkebøffer med bacon Jam


Det var simpelthen de bedste hakkebøffer. Det første jeg lagde mærke til var at jeg faktisk kunne stege dem. Måske lyder det mærkeligt, men det er mange år siden at jeg har kunne stege hakket kød. Det afgiver normalt så meget væske og fedt, at det bliver kogt 😉 Så fantastisk at få stegeskorpe på sin hakkebøf 🙂 Dernæst observerede jeg at bøfferne beholdte deres størrelse – det er også mange år siden jeg har oplevet det. Ofte står jeg med bøffer der er halv størrelse af det jeg startede med, også selv om jeg køber kød med lav fedtprocent. Så var der selve smagen. Uhmmmm, bøfferne smagte bare så lækkert. De smagte af kød 🙂 og konsistensen var også meget bedre. Supermarked kødet er altid i de der pølser som er umulige at få væk med mindre man rører kødet sammen med æg, mel osv. Men denne gang havde jeg købt kødet hos slagteren, og det var ikke i pølseform;) og der var meget mere bid i. Bøfferne var møre, saftige og fulde af smag. Bestemt ikke sidste gang at vi skal have det 🙂

Jeg valgte at lave en ret simpel ret, da jeg gerne ville kunne smage kødet og det var et godt valg 🙂 Bacon jam på toppen var en også en kæmpe succes. Men det vidste jeg jo næsten på forhånd. For hvad kan gå galt med bacon, løg og whiskey? 😉 Tænker at denne bacon jam også vil være fantastisk i en sandwich med kylling, eller i en god burger. Det skal udforskes lidt – også selvom der er kæmpe debat om bacon i disse dage 😉

 

Hakkebøffer med bacon jam

Hakkebøffer med bacon jam 1Hakkebøffer med lækker bacon jam, persille og salat

Bacon JamBacon jam – en fantastisk oplevelse. Hvis du ikke allerede har smagt det, så må du absolut gøre det 😉

(Visited 877 times, 1 visits today)

1 thought on “Hakkebøffer med bacon Jam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *