Hamburgerryg med stuvet spinat

Hamburgerryg er nem mad. Det passer sig selv i gryden, er saftigt og smager godt. Det er også rimeligt prisbilligt, når man ser på, at det er reelt kød. Der er ingen ben eller andet der skal skæres fra. Jeg køber gerne en stor udgave, så har vi mad til 3-4 dage 🙂 En af dagene skal hamburgerryggen helt sikkert serveres med stuvet spinat, kogte æg og kartofler. Mums, det er jeg bare vild med 😉

Jeg fornemmer at mange i dag, går uden om røget hamburgerryg, fordi de tror at det er svært at lave. Men det er faktisk noget af det nemmeste at have med at gøre. Det er bare at komme det i en gryde. Der er intet der skal renses, skæres væk eller andet besværligt. Så skal den simre og hvile. Det er virkelig nemt. Og der er så meget mad en en hamburgerryg. Man kan skære lidt af til pålæg (det gør sig utroligt godt i madpakken).

Du får hele to tilberedningsmetoder til hamburgerryggen. Jeg bruger nemlig begge og synes det bliver super lækkert på begge måder. Når man bruger Römertopf, får man jo en lidt anden smag (pga. leret), og det kan være dejligt engang imellem. I gryden går det til gengæld hurtigere og er super nemt 🙂 Prøv evt. også at servere flødekartofler. Så behøver man bare flødekartofler, hamburgerryggen, og nogle grøntsager.

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

Lækker saftig hamburgerryg

 

Så er der serveret. Saftig hamburgerryg, stuvet spinat, kogte æg og kartofler (ikke med på billedet)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 212 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *