Hanger Tender med jordskokkechips og bearnaisesauce

Hanger tender med jordskokkechipsDet bedste møreste kød jeg nogen sinde har fået i mit liv. Længere er den ikke 🙂 Engang imellem skal man forkæle sig selv (og hinanden). I må absolut prøve dette kød. Aldrig har jeg fået kød med bedre smag og det smeltede fuldstændig på tungene. Vi fik spist alt for meget fordi det var så godt 🙂

Jeg indrømmer at jeg var noget spændt på at få åbnet dette kød og se hvad det var for noget 🙂 Når man åbner kødet er det en noget mærkelig udskæring. Jeg tænkte lige at de så knapt så lækkert ud, men heldigvis havde jeg set denne video og vidste at det nok skulle blive lækkert. Smart som man kan Google alt i dag 😉 I pakken var der to Hanger tender. Og selvom man skal afpudse dem, så er der rigtig meget kød. Vi var to voksne og kunne ikke spise os igennem den ene. Og lad mig sige at vi virkelig gjorde et ihærdigt forsøg 😉

Hvis du virkelig vil glæde din mand eller en anden der elsker kød, så er dette virkelig RETTEN 😉 Det er den bedste middag jeg har fået i mit liv 🙂

(Visited 175 times, 1 visits today)

1 thought on “Hanger Tender med jordskokkechips og bearnaisesauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *