Hasselback kartoffel med topping

Lækre kartofler, som der egentlig slet ikke er noget nyt i 😉 Men måske vi skal huske på denne lækre udgave, så vi får dem lavet engang imellem 😉 Her er den lækre kartoffel brugt som en selvstændig ret, toppet med lækkerier.

Den hasselback kartoffel er opkaldt efter den svenske restaurant Hasselbacken i Stockholm (1700 tallet). Tilberedningen medføre at kartoflerne bages hurtigere, men også at de får mere sprød og lækker overflade.

Denne udgave kan bruges som tilbehør, men egentlig også som en selvstændig ret 🙂 Man kan lave dem på mange måder her er en af udgaverne 😉

Måske kunne du også være interesseret i en anden lækker udgave at Hasselback kartofler. Her er de lavet i mini udgave, hvilket gør dem til lækker lille snack med Bearnaise mayo 🙂

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

(Visited 242 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *