Hawaiikylling


Det her er hverdagsmad når det er bedst. Det er en nem og lækker ret, der bare smager skønt. Hele familien er vild med den. Det gode er at retten kan justeres i smagene, til lige hvad man føler for. Har man lyst til en mild udgave, følger man bare opskriften. Vil man have den mere spicy, så fyre man lidt op for det hele 🙂

Jeg er vild med retter som jeg kan tilberede før børnene kommer hjem fra SFOén. Og det kan jeg gøre med denne ret. Retten passer nemlig sig selv den sidste times tid 🙂 Den time kan jeg så hygge med børnene og skal ikke stresse rundt, for at lave mad. Det fungere rigtig godt her i huset 🙂

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.


Lækkert ser det ud. Hawaii kylling 🙂 Billederne herunder er fra en anden dag, hvor jeg lavede retten på grillen.
Stort set samme fremgangsmåde, men grøntsagerne er snittet lidt anderledes.

Kyllingestykkerne grilles. Vi havde nogle uden skinke også, da ikke alle i familien kan lide det 😉

Retten er klar til at stå og stege.

Så er der mad. Lækker kylling med ananas, champignons og en skøn sauce. Det giver et lidt mere rustikt
udseende når man skære grøntsagerne anderledes ud 🙂 Det kan ændre retten helt, men kun af udseende.

 

 

 

 

(Visited 571 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *