Helstegt blomkål med nødde brunet smør

Grøntsager kan nogle gange være lidt af en udfordring. Man bliver hurtig træt af dem når de er kogt og dampet. Så nye gode ideer med grøntsager er altid velkommen her i huset. Vi laver ofte denne nemme udgave af blomkål. Eller helstegt blomkål på en eller anden måde. Det er nemlig nemt og smager godt.

Denne udgave er med brunet smør og ristet nødder. Det er en rigtig lækker efterårsudgave. Man kan komme stort set alt på blomkål og bage det. Jeg har f.eks lavet en Grillet spicy udgave også. Prøv også med BBQsauce, Yogurt med karry, eller bare en udgave med olie, salt og peber. Det smager skønt 🙂 Fordelen ved at helstege blomkål er, at det er virkelig nemt. Bare af med bladene, skylle, snitte stokken og så tilberede det. Det er hurtigt, sundt og nemt. Intet skal snittes, skæres eller poleres 😉

Jeg kan godt lide at mit blomkål har lidt bid, men der er vi nok forskellige. Tilbered dit blomkål, som du kan lide det 🙂 Som skrevet kan denne opskrift tilberedes både i ovnen og på grillen.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

Blomkålen penslet med smør og klar til at komme på grillen eller i ovnen.

Jeg tilberedte mit blomkål på grillen. Min søn synes nemlig at blomkål lugter helt vildt af prut, men han vil gerne spise det, når han ikke har lugtet til det, i lang tid før 😉 Så vi tilbereder det ude og spiser inde (her om vinteren). For det smager jo heldigvis godt.

 Færdigtilberedt blomkål. Overhældt med brunet smør og nødder. Det smager fantastiske sammen.

Tag et stykke 🙂

Det ser flot ud og smager skønt. De ristede nødder er virkelig gode og værd at lave til. 

(Visited 1.089 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *