Hjemmelavet marcipan lavet med yaconsirup

Marcipan med yaconsirup 2

Sukkerfri marcipan når det er bedst:) Elsker bare at lave nougat og marcipan selv. Så ved man 100% hvad det indeholder og det smager også bare bedre 🙂 Den her udgave bliver lidt mørk, da den tager farve efter den flotte yaconsirup. Hvis du ikke kender yaconsirup, så kan det varmt anbefales. Den påvirker ikke blodsukkeret så meget som almindeligt sukker og smager rigtig godt. Jeg er stor fan af Yaconsirup, da jeg ikke kan tåle sukker og kunstige sødestoffer. Det efterlader ikke meget tilbage 😉 Så denne sirup er dejlig 🙂

I år har jeg ellers bestemt mig for ikke at lave så mange juleopskrifter. Jeg tager ganske enkelt for meget på med alle de lækkerier i huset 😉 Når det først er lavet, så smider jeg det jo ikke ud 😉 Til gengæld har jeg det sidste stykke tid arbejdet en del på at lave lækre nytårsmenuer til jer 🙂 Så det kan I glæde jer til her i december – og mon ikke at der sniger sig en enkelt juleopskrift ind eller to.

Marcipan med yaconsirup

(Visited 51 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *