Hjemmelavet Marcipan uden sukker

marcipan-kopi-miniHar du prøvet at lave marcipan selv? Hvis ikke, så kan jeg varmt anbefale det. Det smager super godt man ved lige præcist hvad det indeholder. Det er nemt og hyggeligt 🙂

Hvis du ikke kan finde det mandelmel, som jeg har brugt, så bare brug noget andet eller mal det selv (af smuttede mandler. Det kan blendes eller kommes i en kaffekværn). Det vigtigste er at mandel melet ikke er affedtet, da jeg synes det giver en mærkelig smag, til lige netop marcipan.

Jeg har brugt sukrin melis for at få en sukkerfri udgave. Hvis du vil have en ægte sukker udgave, så erstatter du bare sukrin melis med flormelis 🙂 Det kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet 🙂

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

(Visited 593 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *