Hjemmelavet rødkål

 

Jeg havde købt et stort flot rødkål og gik i gang med at pille de yderste grimme blade af. Desværre var der så kållus i. Der var hvide pletter på kålen og fyldt med lus. Det blev værre og værre jo længere ind i kålen jeg kom. Besluttede mig for at smide det kål ud og sendte manden over i supermarked efter rødkål. Det her er hvad han kom hjem med.

Når man sender manden i byen efter rødkål.

Lidt sjovt, når han nu i flere dage havde hørt at jeg skulle lave hjemmelavet rødkål til juleaften. Og han havde også set rødkålen med lus. Så hvordan det så lige hænger sammen med et glas rødkål. Det ved jeg ikke. Så den stakkels mand måtte en tur mere i supermarked 😉

Rødkål er en meget nem til at lave selv til jul og det smager fantastisk. Man kan lave det flere uger i forvejen og fryse det den i portioner. Det er smart 🙂 Jeg synes at hjemmelavet rødkål frisker hele måltidet op. for det første kan man få mere smag i, end i købe udgaven, men det giver også noget virkelig godt krydderi til f.eks. andestegen eller flæskestegen 🙂 Jeg har tidligere lavet en anden udgave af rødkål. Den er også god og kan ses her – Krydret rødkål

 

Husk at du altid er velkommen til at følge os på Facebook. Så kan du følge med hver gang vi poster nye spændende indlæg og opskrifter på bloggen 🙂

 

(Visited 60 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *