Hvid fisk i fad

Jeg må have tankerne lidt væk for alt Corona. Det gør jeg bedst i mit køkken 😉 Og gerne en ret med farver. Det passede lige med at få tømt køleskabet med “gamle” grøntsager, inden vi får nye forsyninger i morgen 🙂 I går blev det derfor til denne skønne fiskeret. Pollack med porre og gulerødder, der svømmer rundt i den skønneste flødesauce. Så smager fisk godt 🙂

Jeg kæmper i denne tid. Som mange andre. Jeg har jo OCD og angst i svær grad og det bliver godt nok udfordret i disse dage. Derfor må jeg adsprede min hjerne og finde ro engang imellem. Jeg har begrænset nyhedsstrømmen. Ser nyhederne en gang om dagen og vi snakker ikke så meget om det herhjemme. Jeg bliver ganske enkelt fysisk dårlig, når jeg ser nyhederne. Jeg får ondt i brystkassen, ser dobbelt og det flimre for mine øjne. Det er helt imod al min logik og jeg ved at det er tosset, men min krop er ikke så nem at overbevise 😉

Før i tiden ville jeg tage vandrestøvlerne på og gå en tur på 3-4 timer. Men det er jo desværre ikke en mulighed mere. Derfor må jeg finde adspredelse på andre måder. Køkkenet hjælper en del,  men da vi jo er i frivillig sikkerheds karantæne og derfor ikke handler i supermarkederne (kun online 1 gang om ugen). Ja, så er udvalget i mit køleskab bare ikke så inspirerende 😉 Så bloggerlivet er også gået lidt i stå. Selvfølgelig er det bare små ting, i det store billede.

Heldigvis har jeg dem jeg elsker lige her omkring mig. Vi er sammen og det betyder mest af alt lige nu 🙂

Denne ret var børnene meget glade for. De er i det hele taget vilde med fisk til aftensmad også selvom det ikke er paneret. Men de spiste selv porerne, hvilket jeg ikke havde troet. Så en middag med succes 🙂

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

Flotte farver er der på, inden fiskefadet kommer i ovnen

Men det var nu også flot da det kom ud af ovnen og det dufter skønt 🙂

En dejlig tallerken med dampet pollack, porre, gulerødder og peberfrugt i den skønneste lækre flødesauce.
Serveret med grov bulgur. Det var en virkelig skøn ret 🙂

(Visited 1.401 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *