Hvidløgs flatbread med persillemayo

Her op til weekenden, får I en af mine bedste opskrifter. Nemlig en opskrift på disse super lækre Hvidløgsfladbrød. Der hører en persillemayo til, som jeg desværre glemte på billedet (kemohjerne). Det nåede dog med på det sidste billede 😉  Brødene kan spises til al slags mad, men er bare ekstra gode til grillmaden. Godt kød, en salat, en god dip og disse lækre brød. Mums……………..

I denne tid bruger vi ofte brødene til grillet kød og salat. Men i de lidt mere kolde perioder, er de gode som tilbehør til f.eks gryderetter og supper. Faktisk ”opfandt” min datter og en ny variation, her den anden dag. Hun kom kylling og salat på, foldede brødet sammen, og spiste det som en sandwich. Det smagte også rigtig godt 🙂

Jeg altid nogle af disse brød liggende i fryseren. De kan så tages direkte fra fryseren og kommes på grillen eller i ovnen, et kort øjeblik, så er de som nybagte 😉

Og som det hovedløse fjols jeg nu engang er, så glemte jeg jo at få persillemayoen med på de fleste billeder. Lidt fjollet. Men Jeg nåede lige at få et billede med det 😉 Persillemayoen er ikke et must. Brødene smager skønt uden, men den der persillemayo, den er for lækker og topper lige det måltidet en hel del 😉

Der er altid mange der spørg ang. Tipo 00. Det er en meget fin durum mel. Italienerne bruger den ofte til pizza og lignende. Den kan købes i alle store supermarkeder og ofte i discountbutikkerne også. Det giver et mere luftigt brød end hvis du bruger almindeligt hvedemel. Hvis du ikke kan få fat i Tipo 00, så kan du erstatte med almindeligt hvedemel.

 

 

Husk at du kan følge os på Facebook og Instagram
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

 

 

 

Bagt på en pizzasten på grillen. Du kan også bage dem i ovnen.

Lækre og sprøde

De blev lige skåret lidt ud

Og toppet med persillemayo 😉

 

 

 

(Visited 490 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Hvidløgs flatbread med persillemayo

  1. Ih bliver altid fristet af dine lækre opskrifter og denne lyder rigtig lækker, men hvor er hvidløget i opskriften?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *