Indbagt krondyrlårtunge

Engang imellem ser jeg nogle ingredienser, som jeg ikke plejer at have mellem hænderne og må bare prøve at arbejde med dem 🙂 Som f.eks denne her krondyrlårtunge. Jeg købte faktisk et par stykker og I får opskriften på den anden, en af de næste dage. Men her kastede jeg mig ud i en version, som jeg tænkte kunne være lækker. Og det blev det 😉 Hvilket jo er meget heldigt, når det første gang man prøver, at arbejde med så fint kød.

For det er fint kød. Det ligger i den dyre ende og smager helt fantastisk. Jeg synes nogen gange at vildt kan smage for meget af vildt (hvis I forstår), men her var der kun en dejlig mild afrundet smag. Det var et rigtig dejligt måltid mad. Anderledens og spændende. Og jeg synes at smagene var godt sammensat 🙂

Desværre er billederne blevet rigtig dårlige. Ved simpelthen ikke hvad der skete. For det første ser kødet gennemstegt ud – og det var det ikke og for det andet var det bare svært, at få til at se flot ud. En eller anden dag må jeg tage et kursus i at anrette 😉 Men jeg synes I skulle have opskriften alligevel. For det er bestemt ikke sidste gang at vi har fået indbagt krondyrlårtunge

 

Så flotte er ingredienserne. Det er virkelig en flot lårtunge. Der var stort set intet at rense af den.

Efter en tur i ovnen. Og jeg ved godt. Jeg er ingen haj til det med butterdej. Den kunne være pakket meget flottere ind og det må jeg øve mig i 😉

Det spændende øjeblik, hvor der skal skæres en skive. Forstår ikke helt hvad der sker med billedet. Her ser den totalt gennemstegt ud, men i virkeligheden var den faktisk rød i midten.

Her kan man lidt bedre se at lårtunge er rød. Vi fik pasta til og lækre bagte tomater.

 

 

 

.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *