Indianerspyd – Laura´s første maddag

indianerspydMin kære datter har fået en fast maddag om ugen. Hun får lov til at bestemme hvad vi skal have, og lave det (med mig som medhjælp). Hun er jo kun fem et halv år (meget vigtigt med det halve), så det er enkelt og sjovt mad vi laver. Jeg foreslår nogle ting og hun siger hvad hun vil lave.

Og i næste uge må jeg være lidt mere på forkant, for efter at hun havde valgt indianer spyd, spurgte jeg hende hvad vi skulle have til. “Spaghetti med remoulade” kom det lige så promote. Mit maveindhold kom op i munden og jeg måtte synke en ekstra gang. Føj, hvor det bare ikke lød lækkert. Men det er vigtigt at hun får lov til at bestemme. Mor og far fik dog lov til at få ketchup på;-)  Men for søren – jeg kan stadigvæk lugte det.

Nå, hovedtingen var jo også de her lækre indianerspyd. De var sjove at lave og børnene spiste hele to hver. Så fik både grøntsager, kød OG remoulade;-) Jeg synes at spyddene blev så fine og tænker at de kunne være sjove til en fødselsdag engang. Man kan jo vælge fjerene i lidt mindre tøsefarver. Men det var jo Laura der bestemte.

I tænker måske at det er lidt mærkeligt at min datter får lov til at bestemme. Men vi har i samarbejde lavet et skema om en ting hun må bestemme om dagen. Det virker fantastisk. Så ved hun at det kan hun bestemme og de voksne bestemmer resten. Det kan virkelig anbefales.

indianerspyd og laura

(Visited 57 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *