Indiske Besan Puda-pandekager Fra bogen “Spis mig”

Disse spændende Indiske Besan Puda-pandekager er fra bogen “Spis mig”, som jeg anmeldte i går her på bloggen. Jeg synes de ser rigtig spændende ud og meget fristende 🙂

Jeg tænker at jeg skal have afprøve disse her i weekenden. Men det var faktisk meget svært at vælge en opskrift fra bogen, som jeg kunne vise jer 🙂 Der er så mange lækre opskrifter. De her fangede min opmærksomhed fordi de er nye og spændende. Jeg har ikke selv lavet noget lignende og det gør det meget interessant for mig. Tænker at krydderierne smager godt på denne måde. Vi er jo vilde med garam masala her i huset, så tror også at det er godt her i denne “pandekage” 😉

Fik du ikke læst min anmeldelse af bogen i går, så kan du stadigvæk nå det 😉 Anmeldelse af “Spis mig”. Bogen kan købes her hos Gyldendals forlag

 

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

De lækre Indiske Besan Pud-pandekager er fra bogen Spis mig. Bogen kan købes her Gyldendals forlag

 

Indiske Besan Puda-pandekager Fra bogen “Spis mig”

 

 

 

(Visited 246 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *