Indiske mynte brød

I dag trænger jeg til noget trøste mad og har fundet et par bøffer frem fra fryseren 😉 Til dem skal vi have disse søde lækre brød, der er super hurtige at lave på grillen. Vi er vilde med dem. Især med en lækker dip lavet af yoghurt rørt med mynte og agurk 😉 Det er perfekt at få til de lækre brød. Så lige en skål salat, måske med lidt mango og så er middagen hjemme. Det skønne varme vejr lægger op til at der grilles og at maden skal spises i haven. Lad os endelig nyde det mens det er her – det gode vejr.

Brødene her er søde og lækre i smagen. Ved at blive rullet på en speciel måde, får de ekstra med lækker smag i sig. Vi er meget glade for brødene her i huset og de er super nemme at lave. Jeg har grillet dem, men de kan sagtens laves på komfuret 🙂

Jeg er et af de mennesker der lever højt på godt vejr. Jeg elsker det og det giver mig så meget mentalt overskud. At sidde i min have og mærke solen – det er livet. Når børnene så leger og der er godt selskab at at snakke med, så er det helt perfekt 🙂

Grunden til at jeg har brug for trøste mad i dag, er at jeg sad på hospitalet i går fra 8,15-17,30, Fik magnesium drop og det tager bare lang tid. Jeg sad på den hårdeste kærftafdeling og blev så konfronteret med min sygdom og alverdens elendigheder igennem hele dagen, at jeg var helt nedbrudt i går aftes. At rejse sig efter sådanne en dag er hårdt. Så alt hvad der kan hjælpe trækker jeg på. Også selvom det er at spise en masse is og lækker aftensmad 😉

Og i dag forsøger jeg så at glemme. Skal godt nok på hostpitalet igen til en CT scanning, men det er heldigvis hurtigt overstået. Jeg bliver dog som regel dårlig af kontrastvæsken, men bare jeg ikke skal sidde i timevis på det hospital, så går det nok.

 

Sådan foldes brødene

De rulles sammen til en “Snegl”

Og rulles ud igen. Det virker måske lidt mærkeligt, men det får smagen godt ind i brødet 😉

Så skal de lige en tur forbi grillen

Så er der lækre sprøde smagsfulde brød

 

.

(Visited 115 times, 1 visits today)

1 thought on “Indiske mynte brød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *