Jack D cuberoll med pommes Anna

Cuberoll er en lidt sjov udskæring, som jeg fandt en dag. Det er ribeye uden det øverste lag (tror det hedder top). Det giver et mere reelt stykke kød, der bare er super mørt og helt igennem fantastisk 🙂 Der var også de flotte blotlagte ben på stegen. Det måtte selvfølgelig prøves. Ribeye er jo mit yndlings kød 😉

Et lækkert stykke kød, kræver ligesom godt tilbehør. Så det skulle også til 🙂 Vi fik Pommes Anna, en lækker Jack D. sauce med perleløg og bønner stegt med bacon. Gode lækre smage, som bare gav et super måltid. Sådan et rigtig forkælelses måltid, som man gerne må lave engang imellem 🙂 Jeg nyder virkelig at lave sådan et måltid engang imellem. Ved godt at det hovedsagelig er for mig selv, men jeg gør det med glæde. God kød burde være en menneskeret 😉

Når jeg har godt kød, gør jeg også ekstra ud af tilbehøret. Jeg kunne ikke drømme om at spise frost kartofler og pulver bearnaise til. Saucen er også meget vigtig 😉 Heldigvis er man meget forskellige på det område også 🙂 Men det her er bestemt mit bud på et dejligt weekend måltid.

Så jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig weekend. Håber I finder tid til nærvær og afslapning 🙂

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg ?
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

Det er så flot kød

Man kan rense benene ekstra og pakke dem ind i sølvpapir, så får man flotte hvide ben på kødet.


Det gjorde jeg ikke 😉 Synes det er for meget arbejde, men det bestemmer man jo selv 😉


Så er vi klar til at skære kødet ud. 


Man kan se alt det lækre tilbehør og det fine kød

Endelig er der serveret. Det hele var perfekt og smage bare godt hele vejen igennem.

 

(Visited 940 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *