Jack D røget brisket med tornado kartofler

Brisket 6 - Kopi miniJeg er jo vild med at røge. Og da det er længe siden at vi har haft gang i røgovnen, så måtte jeg bare røge det her lækre stykke kød. Brisket er altid godt og kan bruges på mange dejlige måder. Vi fik det med tzatziki og tornado kartofler den første dag. Anden dag spiste vi rester i en lækker burger. Perfekt weekend mad 🙂

Jeg var lidt spændt på om kødet var for maget til at røge, men det var det heldigvis ikke. Det var saftigt og lækkert. Jeg kunne tydeligt mærke og smage at det var kvalitets kød. Spidsbrystet har jeg køb som del af en simre pakke hos Jellinge Naturkød. Vi elsker alle simremad her i huset. Det som slår mig, nu hvor jeg efterhånden har lavet et par af tingene, er hvor langt det kød strækker. Der er altså noget om at kvalitet kan betale sig, når det er kød 😉

Dette spidsbryst stammer fra Galloway kvæg, der er født og opvokset på Gavnø. De går frit på strandengene og kødet er krogmodnet i 17 dage. Det kan smages 🙂 Uden tvivl en dejlig smagsoplevelse.

Brisket 1 - Kopi miniLækker dansk brisket / spidsbryst fra Gavnø

Brisket 2 - Kopi miniEn god og lækker gang rub gnides godt ind i kødet

Tornadokartofler 2 - Kopi miniSkær helt ind til spyddet

Tornadokartofler 1 - Kopi miniSkil kartoflen god ad

Tornadokartofler 3 - Kopi miniPensl med smør

Tornadokartofler 4 - Kopi miniKom osteblandingen over

Brisket 3 - Kopi mini Så flot blev kødet efter røgning

Brisket 5 - Kopi miniLækre flotte skiver, men flot røgring

(Visited 33 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *