Kalkunbryst injected med hvidvin, smør og timian

Kalkunbryst kan være en lidt tør omgang og nogle gange også lidt smagsløst. Men man kan på en nem måde få massere af velsmag ind i kødet, ved at sprøjte lækkerier ind. En fremgangsmåde man ofte bruger når man griller. Men du kan også sagtens bruge metoden til kød, der skal tilberedes i ovnen 🙂

Jeg er lidt glad for kalkunbryst. Jeg synes det er sundt, mætter godt og er reelt kød. Men det her med smagen halter altså lidt. Enten skal man virkelig tilsætte smag på ydersiden eller have godt tilbehør til 😉 Men man kan jo også vælge at komme smagen ind i kødet. Man kan skære kødet op og komme fyld i. Men jeg synes det ødelægger kødet. Så kan man ikke få hele skiver og det er også lidt besværligt. Men ved at sprøjte smag ind, så er det hurtigt og resultatet bliver rigtig godt 🙂  Her har jeg brugt hvidvin og timian for smagen. Og smør der både giver smag og lidt fedt til kødet, hvilket jeg godt kan lide.

Det smagte rigtig dejligt, og vi havde til to dag (2 voksne og 2 børn). Prøv evt. med den lækre blomkålssalat til.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

 

Kom baconen om kalkunbrystet
Efter en tur på grillen

Måske ikke jorden smukkeste steg, men den smager fantastisk 😉

Lige til at spise. Nemt, simpelt mad og ikke mindst velsmagende.

(Visited 187 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *