Kalkunbryst med fløde- og bouillonkartofler

I morgen er det Thanksgiving i USA. Det er jo ikke rigtig noget vi fejre her i huset, men jeg må indrømme at jeg elsker konceptet med, at mødes og dele taknemmelighed. Det virker så kærligt. Se med her hvordan og hvorfor jeg har valgt noget andet end den almindelig helstegt kalkun 🙂

Jeg har faktisk købt en kalkun, der ligger og venter i fryseren. Planen var også at jeg ville have lavet den til jer, som en Thanksgiving kalkun. Men jeg har ganske enkelt ikke haft overskud. Kom også til at tænke på, hvor mange der mon står med sådan en sag der skal stege i mange timer, på en helt almindelig torsdag? Der er der nok ikke mange der lige gør efter en dag på arbejde, børn der er trætte osv. Så jeg bestemte mig for at lytte til mit manglende overskud og gå med en nemmere ret. Den helstegte kalkun, laver jeg en anden dag og I får opskriften i december. Så er den jo også klar til juleaften – jeg elsker selv kalkun juleaften 🙂

Valget er stadigvæk kalkun 🙂 Lidt fest skal der være. Men det er kalkunbryst der passer sig selv i ovnen, så der er tid til at lave andre sjove ting end mad 😉 Smart ikk´? Så kan i morgen aften handle om netop taknemlighed. Taknemmeligheden for at være sammen med dem man holder af 🙂 Måske spille et brætspil, kort eller andet hvor man er nærværende og hygger sig 🙂

Jeg er fyldt af taknemmelighed. Jeg er i live, jeg har det ok, der er ingen synlig kræft og jeg har mine elskede familie omkring mig. Jeg kan ikke forlange mere af livet 🙂 Tak.

Happy Thanksgiving 🙂

 

 

 

 

Dejlig nem aftensmad. Et rigtig taknemmeligheds måltid 🙂

 

 

 

(Visited 246 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *