Kalkunbryst med grøntsagsfad

Her på min datters fødselsdag, skal vi da have en opskrift på en af hendes yndlingsretter 🙂 Hun er bare vild med den her ret. Saftigt kalkun, sprødt bacon, bløde kartofler og grøntsager.  Bedre bliver det ikke, i følge hende 🙂 Så det lavede jeg i går 🙂 I dag har den 11 årige smukke pige så valgt at vi skal have thailandsk mad 😉

At fylde 11 år, det er stort 🙂 Vi har pga. mine kemobehandlinger måtte flytte lidt rundt på fødselsdagene. Så Laura har faktisk holdt både familie fødselsdag og fødselsdag med sine venner. Fantastiske fødselsdage 🙂 I dag på selve fødselsdagen, var vi forberedte på, at jeg er hårdt ramt af Kemobehandlingerne – og ganske rigtigt. Så heldigvis er planen af fødselsdagsbarnet, skal i skole og først hentes kl. 16,00. Det er hendes eget valg (fordi hun elsker sine venner). Vi har selvfølgelig holdt morgenmadshygge og hun blev vækket med sang og gaver. Til aftensmad har fødselsdagsbarnet så bestemt at vi skal have Thailands Take away. Og mon ikke at vi skal hygge med en film 🙂 I får lige et billede af den dejlige 11 årig 😉

Den lækre ret kan selvfølgelig også laves på grillen 😉

Laura 11 år. Iført sin nye hoodiekjole, som hun har fået af lillebror. Hun elsker gult og hoodieér

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg 🙂
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

 

 

Så er det hele klar til at komme i ovnen.

Færdigt. Så skal det bare hvile i ca. 15 minutter

Så kan det det skæres ud. Jeg lægger det tilbage på grøntsagerne, så er det nemt at have på bordet.

(Visited 1.034 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *