Kalveruller med smørstegt palmekål

Hvordan frisker man så lige en gang hverdagsmad op, så den smager af mere og bliver mere spændende. Dette kunne være et bud 🙂 Her har jeg rørt hakket kalvekød med lidt spændende ting, som giver en ny og dejlig frisk smag. Og så vil jeg lige nævne at hvis du ikke kender palmekål, så prøve det en gang. Det er en af de absolut bedste kål vi har.

Jeg er vild med palmekål. Det har en helt specielt lækker smag. Især når det bliver smørstegt. Man kan hakke det groft også, men vi kan nu ganske godt lide det sådanne her 🙂 Vi overvejede om retten skulle have en dip eller sauce, men det behøves faktisk ikke. Kålen og spaghettien er dejlig saftig og det samme er kalverullerne. Der giver gulerødderne en god og saftig fars. Hverdagsmad når det er bedst 🙂

Retten kan tilberedes på komfuret eller på grillen.

En flot ret, fuld af smag

Når man skær rullerne igennem, ser de sådanne her ud 🙂

(Visited 91 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *