Kan du huske sommeren? Jeg kan :)

Engang imellem forsøger jeg at rydde op i alle vores billeder på computeren og sende nogle af dem til fremkaldelse. For det er trods alt bare noget andet og sidde med billederne i et flot album. Det er et kæmpe arbejde og jeg hader det. Men jeg får også husket på alle de fantastiske øjeblikke der er 🙂

Og det her er bestemt et af de bedste øjeblikke der var i 2014 og en stund der er blevet så fantastisk foreviget af den bedste fotograf Louise Gry. Hun tager de mest fantastisk billeder. Jeg elsker dem fordi de er så naturlige. Jeg er ikke god til opstillet fotos, som f.eks skolefotos. De ser så kunstige ud og gør ingenting for nogen 😉 Men Louise fanger virkelig øjeblikket 🙂 Og børnene elsker hende 😉

Vi mødtes en dag i Ringsted (den lille park ved kirken). Her gik vi bare en tur med børnene og Louise. Selvfølgelig skulle det være en af årets varmeste dage og jeg svedte som aldrig før. Men det gjorde børnene heldigvis ikke. De rendte bare rundt og hyggede sig. Engang imellem bad Louise dem om at stå stille og sige sjove ting, der fik dem til at knække sammen af grin. Ord som “Fiskeprut” – for det er godt nok verdens sjoveste ord når man er (dengang) 3 og 6 år 🙂

Louise havde en helt fantastisk kontakt til børnene og det gjorde at billederne blev så fantastiske. Billederne fik mig helt til at være tilbage på den sommerdag i parken, med glade unger og hygge. Bestemt en stjernestund. Er I ikke kommet helt i sommerstemning? Det er jeg og klare nu nok et par måneder mere inden det bliver forår:)

Hvis du vil se flere billeder, der er taget af Louise, så kig på hendes hjemmeside – Fotograf Louise Gry og hun har også en dejlig Facebook side, som dagligt fylder mig med glæde 🙂

IMG_9097

Ja, det er så mine skønheder. Elsker bare det her billede 🙂

IMG_9063

Min skønne datter Laura. Hun er så fotogen og elsker at lege model 🙂

IMG_9146

Min skønne skøn Nicolai der bare altid er glad og elsker sjov og ballade 😉 Så dette billede fanger virkelig ham 🙂

Der var også en serie sort/hvide billeder, som er så flotte.

IMG_9084 - Kopi

Laura i et tænksomt øjeblik, hvor hun udforsker en bellis 🙂

 

IMG_9089 - Kopi

 

Nicolai kigger også på blomster

IMG_9141

Lauramusen

IMG_9176

Nicolai i labyrinten – tit, tit jeg er lige her 🙂

 

 

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *