Kartoffel porre suppe

I dag er det kold og blæsende. Efteråret er her, og det kræver en god suppe. Sådan en suppe der varmer helt ned i storetåen. For nu må jeg endelig bukke under for den forkølelse, som resten af familien har kæmpet med de sidste par uger. Så jeg skal have varme, hygge – ja, bare suppe 😉

Det er jo noget af den nemmeste at lave kartoffel porre suppe. Bare alt i en gryde, koge det og blende det. Det er næsten hurtigere end at åbne en karton af købeudgaven. Og så smager det en 10000000000000000 gange bedre (bare hvis du er i tvivl). Dette er en god mættende suppe, som helt sikkert giver varmen. Glæder mig til en portion senere på dagen 😉

Jeg har sat denne opskrift i vegetarkategorien også. Men så høre bacon selvfølgelig ikke til 😉 og man skal bruge grøntsagsbouillon.

 

Husk du kan følge mig på Instagram

 

 

 

(Visited 334 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *