Kartoffelgratin med bacon

Kartoffeler i form 2De sidste par uger har man kunne finde denne video alle steder. Især i de forskellige grillgrupper på Facebook. Og det ser bare så flot ud. Nu er jeg jo ekstrem dårlig til at overholde en opskrift 😉 Og må også ærligt indrømme at jeg ikke har tålmodighed til den udgave i videoen. Der skal godt nok bruges tid på den bacon 😉 Derfor har jeg lavet min egen udgave, som kommer til at se sådanne ud 😉

En ting er dog sikkert – man skal virkelig elske bacon for at spise det her 😉 Vi sad faktisk og fik lidt for meget af bacon (noget jeg aldrig troede kunne ske). Så vi var glade for det lette tilbehør jeg også havde lavet.  Kartoflerne mætter rigtig meget. Det er fedt og fyldigt, men smager fantastisk 😉 Vi fik en lækker salat og kylling til 😉 Perfekt middag.

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

Kartoffeler i formFormen lige hevet af grillen

Kartoffeler i form 1Færdig og lige klar til at skære

Kartoffeler i form 2Så flot ser det ud, når man skære en skive 🙂

 

(Visited 36.643 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Kartoffelgratin med bacon

    1. Ja, det er det, Alice. Men prøv evt. at kigge på den efter 1 time. Jeg synes bare at det er vigtigt at kartoflerne er helt møre, så giver den hellere 10 minutter mere 😉

  1. Kan man bage den i ovnen dagen i forvejen også varme den op på dagen man skal bruge den? Hvis man skal bruge flere??

    1. Hej Mona
      Det har jeg aldrig prøvet. Tror måske at det bliver meget vandet. Men ved det faktisk ikke 🙂 Beklager. Men hører meget gerne hvis det kan lade sig gøre. For det var da en god løsning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *