Kartoffelroulade

 

Kartoffelroulade er ingen ny opfindelse, men det gør den nu ikke mindre lækker 😉 Vi bruger den ofte som hovedret (nemt og billigt) og får en god lækker salat til. Men vi bruger den også nogle gange som tilbehør til kød. Skønt. Den er nem at tilberede og den smager super godt. Den er også rigtig flot at sætte på bordet, når man får gæster.

Kartoffelopskrifter er altid et hit 🙂 Og jeg forstå hvorfor. Jeg kører nemlig selv sur i kogte kartofler. Men jeg er vild med kartofler, så alle andre måder end at få dem kogt, er velkommen herhjemme 😉 Skal de være kogte, så skal de være helt nye og det er det jo ikke lige årstid for 😉 Mange familier spiser næsten ikke kartofler i dag. På en eller anden måde er kartoflen blevet gjort til syndebuk. Men vi skal huske at kartofler er så meget mere end den “farlige” stivelse. De er også fyldt med fibre, mætter meget og er billige. Så her i huset spiser vi dem gerne.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

 

Kartoffelmassen bredt ud på en bageplade og grillet

Det lækre fyld lagt på

Du kan enten stege rouladen helt eller skære skiver og grille

Så er den ved at være færdig

Nu er den ved at være der

Kartoffelrouladen er smuk og smager fantastisk.

(Visited 7.831 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Kartoffelroulade

    1. Uden at lyde fræk, så er det op til jer, hvor meget I spiser 🙂 Vi er 4 og spiser sådanne en sag til en middag (med lidt frokost til næste dag ). Vi er vilde med kartofler. Men har man gæster og får lækkert kød og tilbehør, så er der nok til 6 voksne (vil jeg gætte).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *