Koteletter med æblechutney

koteletter med æblechutney 2Engang imellem får jeg lyst til noget surt/sødt til min mad. Før i tiden kunne jeg jo bare købe agurkesalat, asier eller noget tilsvarende. Det spiser jeg jo så ikke mere;-) Derfor er denne æblechutney et rigtig godt bud. Den smager skønt som lun, men endnu bedre kold. Jeg er blevet ret vild med den;-)

 

Det er meget nemt og enkelt at lave. Man kan lave det flere dagen før det skal bruges og så kan det holde sig et par dage i køleskabet. Hvis du tilsætter atamon og putter det i glas, kan det holde sig længere:-) Men det når vi aldrig til her i familien;-)

Vi fik stegt hvidkål til.

 

æblechutney

koteletter med æblechutney 2

(Visited 99 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *