Koteletter med sweet potato fries

En nem og enkel middag. Den er rimelig hurtig at tilberede og ja, det smager bare godt 🙂 Det her var nogle ekstra gode koteletter, som jeg selv havde skåret ud. De var over 4 cm. tykke og det kræver en low and slow tilberedning. Jeg ramte det helt perfekt og det var bare godt.

Så er der det med de der sweet potatoes. I fornemmer nok allerede at jeg ikke er den helt store fan. Men nu synes jeg at vi skulle prøve dem igen. Jeg synes ofte at sweet potatoes er alt for søde og smattede. Jeg har aldrig fået dem, hvor det har været sådan rigtig godt. Men nu skulle det være. På grillen var der måske en  chance for, at de blev godt. Og det blev de heldigvis 🙂 Tror måske også det hang sammen med, at jeg denne gang ikke forventede smagen af almindelige kartofler. Jeg tog det mere som en grillede grøntsag.

Et dejligt og flot måltid.

 

Husk du kan følge mig på
Facebook og på Instagram.

 

Koteletter med sweet potato fries

 

Den aften vi spiste de lækre koteletter fik vi denne smukke solnedgang 🙂

(Visited 101 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *