Krondyr lårtunge med rodfrugtschips og svampesauce

Det er jagt sæson og engang imellem er man heldig at få fingrene i, noget spændende lidt utraditionelt kød. Det her er en udskæring som jeg ikke er så bekendt med, men det er bestemt ikke sidste gang at jeg skal have det. 

Smagen er mild og ikke kraftig som vildt nogle gange kan være. Jeg valgte at tilberede det helt enkelt og lave dejligt efterårs tilbehør til. Svampe og rodfrugter. Det gav et helt fantastisk måltid, og vi nød det lækre måltid. Jeg kan varmt anbefale at kaste sig ud i noget vildt engang imellem 😉

Rodfrugtchipsene er iøvrigt rigtig dejlige og kan bruges til mange andre retter. F.eks en god bøf.

 

Så flot er kødet. Ingenting at skære fra. Saftigt og mørt og det smager skønt.

Man kan lige give det et par minutter mere, hvis man ønsker det mere stegt.

Vi fik lækre rodfrugtschips til

Og ikke mindst lækkert sauce 😉 Et super lækkert måltid.

 

 

.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *