Kylling med fløderosenkål

Grøntsager på en ny måde og ikke mindst en god måde. Det er så ikke nyt her i huset, da jeg efterhånden har lavet de lækre flødebagte rosenkål i nogle år, men der er ikke mange andre der kender dem 🙂 Og det er lidt synd 🙂  Jeg synes at fløderosenkålene er milde i smagen  og mætter rigtig meget.

Jeg laver dem faktisk på flere forskellige måder. Nogle gange med ren piskefløde, andre gange med lidt ost i. I denne udgave er det med ost, for det er jo altid godt 😉

Mange kan ikke så godt lide rosenkål, fordi de ofte bare har fået dem udkogt og kedelige. Det synes jeg er synd, for det er faktisk en fantastisk grøntsag. Den kan så meget mere. F.eks her hvor de er lavet med fløde og ost. Men man kan også bruge dem til mos, stege dem med bacon i ovnen eller på grillen, lave salat af dem osv. Vi spiser faktisk en del rosenkål. Vi bruger de friske. Dem fra frost er så kedelige, dem bruger jeg kun til mos. De bliver seje og bare kedelige. Er du ikke så kendt ud i rosenkål, så prøv disse her engang 🙂

(Visited 517 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Kylling med fløderosenkål

    1. Tak. jeg laver dem også ofte. Synes de er fantastiske. Man skulle tro at de smager vildt af rosenkål, men det synes jeg ikke. De har en dejlig mild smag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *