Kyllingespyd med pandebrød og Tzatziki

Jeg er sikker på at det her bliver årets hit herhjemme 😉 Mine børn elsker nemlig alt med der sidder på spyd, og mad man må spise med hænderne 😉 Og når det så smager godt samtidig, så er det helt sikkert en vinder 😉 Saftig kylling, lækkert brød, sprød salat og Tzatziki. Det kan ikke gå galt 😉

Efter at jeg måtte sende familien alene til påskefrokost i går, står den på ekstra hygge og samvær i dag. Jeg måtte undvære den store påskefrokost og det var ikke med min gode vilje. Men kemosmerterne og ubehaget var desværre for voldsomt. Det gjorde jo at jeg var alene det meste af dagen i går. Hvilket var meget mærkeligt, da her har været fuldt belagt i hele påskeferien. Men jeg må da indrømme at jeg også nød roen lidt. Jeg sov faktisk det meste af tiden, men det var med god samvittighed og det var skønt. Når børnene er hjemme, får jeg altid så dårlig samvittighed over at sove.

Nå, tilbage til maden. Det kan godt være, at det er en lidt lang opskrift, men den er faktisk ganske nem at lave. Brødene kan laves på forhånd og lige varmes på grillen eller i ovnen. Jeg laver gerne en kæmpe portion og har dem liggende i fryseren 😉 Man kan marinere kyllingen om morgenen eller aftenen før. Så det er en nem middag, hvis man planlægger lidt. Man kan jo også snyde lidt og f.eks bruge tortillas eller pita brød fra supermarked 😉 Og så er denne middag altså arbejdet værd. Det er så lækker en middag, fuld af lækre smage og en dejlig friskhed.

Jeg har tilberedt min middag på grillen, men den kan sagtens laves i køkkenet. Kyllingen kan steges på panden og brødene kan lave på en stegepande på komfuret. Jeg er jo bare tosset med at grille.

God påske til jer. Håber I får en rigtig dejlig hyggelig dag i det gode vejr 🙂

 

(Visited 229 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *